Split Airco

split aircoAls je een bepaald soort airco zoekt, zou je voorkeur uit kunnen gaan naar de split airco.

Op zoek

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een airco welke voldoet aan hun wensen. Dit kan een bepaalde ruimte zijn waar de airco goed in past, maar het kan ook een bepaalde prijs zijn of duurzaamheid, die je van groot belang vindt als je een nieuw product gaat kopen. Bekijk de airco offerte

Split unit airco

Wil je een airco mobiele of vaste kiezen, voor en nadelen kun je hier zien. Er zijn verschillende soorten van de split airco. Een soort welke veel voorkomt is de split unit airco. Deze heeft een afzonderlijke eenheid aan de buitenzijde van de gevel waar de koelvloeistof afkoelt.

Video

Dit zorgt voor een groot voordeel voor jou als gebruiker. Wil je ook weten wat de mogelijkheden zijn en welke prijzen er worden gehanteerd? Dan kun je maar beter aan de zoektocht van deze airco beginnen.

Mogelijkheden

De voorkeur zou uit kunnen gaan naar de energiezuinige split airco met een inverter technologie. Hierdoor schakelt de compressor geleidelijk naar een lager werkingsniveau wanneer de ingestelde temperatuur is bereikt. Hierdoor kan met een minimale energie de temperatuur worden gehandhaafd. Dit is anders dan de conventionele compressor, deze draait op een toerental en schakelt steeds in en uit. Een ander voordeel van de airco met inverter is dat deze veel stiller is als deze in werking is. Er kan veel energie worden bespaard als er voor deze nieuwe variant wordt gekozen. Je kunt in totaal tot wel 35% minder stroom verbruiken. De airco werkt namelijk op het milieuvriendelijke koudemiddel R410A. Dit draagt ook bij aan een beter rendement. Er wordt voor gezorgd dat de inverter een hoger koelvermogen heeft. Dit merk je meteen wanneer je de airco gaat gebruiken, voor 1 kW stroom krijg je nu 4 kW warmte terug. Dat is nog eens een voordeel.

split airco

Prijzen

Als je keuze uit gaat naar de split airco, is de prijs afhankelijk van het model dat er wordt gekozen. Er zijn verschillende merken die de split airco leveren, maar de hoogte van de prijs hangt af van de wensen die je hieraan stelt. Wellicht heb je een vast budget en dan kun je beter aan de hand van jouw budget op zoek gaan naar de airco die hier binnen past. De reden dat de meeste mensen voor de split airco kiezen is vanwege de voordelen en de duurzaamheid. Als dit jou ook aanspreekt kun je die keuze ook maken.

Prijstabel

De kosten van een airco hoeven niet hoog te zijn. De prijzen beginnen bij 50 voor een ventilator (luchtverplaatser) en kunnen oplopen tot €2050.
AircoGeluidLosse slang naar buitenZelfVanaf prijsPlaatsenPrijs
Ventilator zonder koelfunctie2.0neeja€ 50Zelf€ 50
Mobiele airco kleine kamer3.5neeja€ 300Zelf€ 300
Mobiele airco grote kamer4.0neeja€ 400Zelf€ 400
Monosysteem 3.0jaja€ 600Zelf€ 600
Split unit4.5neenee€ 1.750€ 300€ 2.050

Bestellen

Wanneer je zeker weet dat je de split airco wilt aanschaffen, dan kun je deze bestellen. Je kunt hiervoor ook naar de winkel toe gaan, maar online bestellen is stukken eenvoudiger en vaak ook veel voordeliger. Je hoeft niet naar de winkel toe, de split airco wordt vaak gratis thuis bezorgd. Je hebt hierbij als voordeel dat je zelf niet hoeft te sjouwen, wat wil je nog meer? Ontdek de voordelen van de split airco voor jouw situatie en dan kun je de keuze snel maken en ontdekken waarom het voor jou een enorme aanwinst is.
Meer technische info:
Bekijk meer technische info over de airco zie je op www.rvo.nl, www.nvkl.nl, www.milieucentraal.nl en www.bouwbesluitonline.nl, zie ook www.wikipedia.org of ga naar de airco offerteKosten airco

aircoDoor het vergelijken van de kosten van een airco kom je er achter wie het beste aanbod heeft.

Bekijk de airco offerte >>